Adventtikalenterien myynti 2022 – kotiväkitiedote

Lippukuntamme hankkii varoja myymällä partiolaisten adventtikalentereita. Tänä vuonna keräämme rahaa erityisesti uutta kokoontumistilaa, eli koloa varten.

Kiitos jo etukäteen, että osallistutte yhteiseen varainhankintaan ottamalla kalentereita myyntiin!

Adventtikalenterien myynti yhteisen hyvän eteen opettaa partiolaisille tärkeitä taitoja, mutta itse myyntitilanne voi olla jännittävä varsinkin ensimmäisillä kerroilla. Voisiko partiolaisenne harjoitella myyntiä esimerkiksi perheen aikuisen työpaikalle?

12 kalenteria myymällä saa tonttumerkin ja 20 kalenteria myymällä partiojuomapullon. 50 kalenteria myynyt ansaitsee hopeisen tonttumerkin ja 100 kalenteria myynyt kultaisen tonttumerkin. Toivomme jokaisen lippukuntamme jäsenen myyvän vähintään 6 kalenteria. Lisäksi lippukunnan eniten myynyt sudenpentulauma ja seikkailijaryhmä voittaa ryhmälleen herkkukorin. Tänä vuonna jaamme korin myös tarpoja-, samoaja-, vaeltaja- ja aikuis ryhmien välillä.

Adventtikalenterimyyjät tunnistetaan partiohuivista. Eli partiohuivi kaulaan, jos sellainen on. Mikäli kalentereita myydään ulkona, on tärkeää myös pukeutua säänmukaisesti.

Kalentereiden tuotto menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseen. Kalenterin myyntihinta on 10 €, josta lippukuntamme saa 4,50 €. Loput summasta menevät Pohjanmaan Partiolaisille ja Suomen Partiolaisille. Kalentereiden myynti on arvonlisäverovapaata varainhankintaa.

  • Kalentereita saa omalta ryhmänjohtajalta tai kalenteritontulta
  • Kalenterit tulee tilittää 27.11. mennessä, jolloin kaikki rahat myydyistä kalentereista ja myös myymättömät kalenterit tuodaan omalle johtajalle.
  • Kalentereita jaetaan myyntiin lupalappua vastaan.

Joulunodotusterveisin, 

Nokkis tonttu puh. p. 0400447588

Paavo tonttu puh. p. 0452069277

Artikkelikuva: Adventtikalenteri 2022, kuvittanut Ninka Reittu