Jäsenille

Tämän sivun alle on koottu partiolaisille ja kotiväelle hyödyllisiä linkkejä ja materiaaleja. Mikäli et löydä vastausta kysymyksiisi, olethan yhteydessä lippukuntamme johtajistoon! Katso täältä johtajien yhteystiedot.

Viestintä ja yhteydenpito kotiväkeen

Tiedot ryhmän retkistä ja mahdollisista poikkeuksista saat lapsen ryhmänjohtajalta. Ryhmänjohtajan yhteystiedot saat kauden alussa ja tarvittaessa ikäkauden luotsilta.

Tiedotteet lähetämme pääsääntöisesti sähköpostitse. Päivitäthän ajantasaiset yhteystiedot aina asiointipalveluun (asiointi.partio.fi). Lisäksi ryhmänjohtajat voivat pitää yhteyttä esimerkiksi WhatsApp -ryhmiä hyödyntäen. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, olethan rohkeasti yhteydessä johtajiin!

Lippukunnan nettisivuilta löydät paljon hyödyllistä tietoa ja tiedotteita. Nettisivut löytyvät osoitteesta putaanvilkkaat.partioscout.fi.

Kuvia ja muuta sisältöä lippukunnan toiminnasta löydät Instagramistamme ja Facebookista. Instagram: @putaanvilkkaat ja Facebook: Putaan Vilkkaat

Voit myös liittyä PuVilainen -Facebook-ryhmään, jossa voit esimerkiksi kaupata vanhoja partiopaitoja. PuVilainen -Facebook-ryhmä.

Voit myös ottaa seurantaan partiopiirimme Pohjanmaan Partiolaiset, jotka löydät Instagramista @pohjanmaapartio ja Facebookista nimellä Pohjanmaan Partiolaiset. Valtakunnallisen keskusjärjestön, Suomen Partiolaiset löydät Instagramista ja TikTokista @partioscout, sekä Facebookista nimellä Partio.

Lippukuntamme viestinnän kehittämisestä vastaa viestintä- & markkinointivastaava, johon voit olla yhteydessä viestintään liittyvissä kysymyksissä ja ehdotuksissa. Katso yhteystiedot.