partioasu

PARTIOHUIVI

Putaan Vilkkaiden partiohuivin saa ensimmäisen lupauksenannon yhteydessä jäsenmaksun maksanut Putaan Vilkkaiden jäsen. Partiolupaus annetaan itsenäisyyspäivän lupauksenantojuhlassa (tai tarvittaessa keväällä Yrjönpäivänä). Jokainen partiolainen antaa lupauksen aina siirtyessään seuraavaan ikäkauteen, huivi jaetaan ensimmäistä lupausta annettaessa. Partiopaidan merkkejä voi ostaa itsenäisyyspäivänä tai Yrjönpäivänä lippukunnan yhteisissä juhlatilaisuuksissa.

VIRALLINEN PARTIOASU 

(ei pakollinen, myös siisti tummansininen vaatetus käy lippukunnan juhlatilaisuuksissa ja leireillä)

SUDENPENNUT

Virallinen partioasu: Partiohuivi, Sudenpennun tummansininen collegepusero ja tumma alaosa. Sudenpentujen asuna on tummansininen collegepusero, johon ommellaan vasempaan rintapieleen lippukuntamerkki sekä oikeaa hihaan lupaus- ja suoritusmerkit. Tummansinisen collegen voi tilata mm. Scandinavian Outdoorista ja merkkejä voi ostaa lippukunnan itsenäisyypäiväjuhlassa sekä yrjönpäiväjuhlassa.

SEIKKAILIJAT, TARPOJAT, SAMOAJAT, VAELTAJAT, AIKUISET

Virallinen partioasu: Partiohuivi, partiopaita, partiovyö ja tumma alaosa (housut tai hame). Vanhemmat ikäkaudet (seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat sekä aikuiset) käyttävät virallisena partioasunaan Suomen partiolaisten sinistä partiopaitaa. Lisäksi nahkainen partiovyö. Näitä voi ostaa Scandinavian Outdoorin verkkokaupasta. Tutustu Scandinavian Outdoorin verkkokauppaan (siirryt toiseen verkkopalveluun).

Seuraavat tuotteet ovat lippukunamme virallisia partiopaitoja, (lasten malli, naisten malli ja miesten malli) klikkaamalla linkkiä pääset Scandinavian Outdoorin sivuille.

PARTIOPAITA -05 sininen lasten

PARTIOPAITA -05 sininen naisten

PARTIOPAITA -05 sininen miesten

Näitä partiopaitoja on MYYNNISSÄ myös Pohjanmaan partiolaisten Oulun toimimisteellä, jossa voi myös sovittaa partiopaitaa. Katso Oulun piiritoimiston sijainti ja aukioloajat (siirryt toiseen verkkopalveluun).

Partiomerkin ompeluoheje – video: Suomen Partiolaiset

MIHIN NE MERKIT SITTEN OMMELLAAN?
Lippukunnan tekemä ohje merkkien sijoittamiseen ja ompeluun: Putaan Vilkkaiden merkkiohje (pdf)
Lisätietoa ja partiopaidan merkkien ompeluohjeita löydät Suomen Partiolaisten sivuilta. Partioasu ja -merkit (siirryt toiseen verkkopalveluun)