Häijy-Väijy 2023

Illat pimenevät ja Pyhäinpäivä lähestyy. Siispä perinteisen ja jännittävän tapahtuman, Häijy-Väijyn aika on taas tullut. Häijy-Väijyssä pääset vaanimaan toisia pimeässä metsässä lipunryöstön merkeissä. Pääset osallistumaan myös muuhun ohjelmaan ja tietysti nauttimaan partiokavereiden seurasta. Väijytkö sinä vai väijytäänkö sinua?

Aika: Samoajat ja sitä vanhemmat saapuvat pe 3.11. klo 18. Seikkailijat ja tarpojat saapuvat la 4.11. klo 11, jolloin heitä odotellaan jättöpaikalla. Lopettelemme su 5.11. klo 12, jolloin saavumme porukalla jättöpaikalle.
Paikka: Majoitumme Runtelin laavun läheisyydessä.
Ajo-ohje: Isoniementieltä käännytään Hietaperäntielle. Hietaperäntietä jatketaan kunnes saavutte maston luokse eli jättöpaikalle, missä on johtajia näyttämässä tietä. Jättöpaikka on n. 700 metrin päässä laavulta, jonne menemme kävellen.
Kyydit: Retkelle tullaan omilla kyydeillä, mutta ympäristön säästämiseksi suosittelemme kimppakyytejä.
Majoittuminen: Häijy-Väijyssä nukumme lippukuntien puolijoukkueteltoissa, joita yöllä lämmitetään kamiinoilla. Jokaisessa teltassa nukkuu vähintään yksi johtaja, joka on vastuussa teltan turvallisuudesta. Teltoissa jaetaan kaikille ”kipinävuorot” yksin tai pareittain, jolloin joku on aina hereillä hoitamassa ja
vahtimassa tulta yön aikana.
Ruokailut: Lauantaina laitamme trangialla lämpimän ruuan ja nuotioruuan. Retkelle tuodaan oma iltapala (la) ja aamupala (su). Mukaan on hyvä ottaa omia eväitä ja naposteltavaa.
Ilmoittautuminen: Viimeinen ilmoittautumispäivä on ma 30.10. Ilmoittautuminen tapahtuu asiointipalvelussa. Ilmoittaudu Häijy-Väijyyn.
Yhteydenotot retken aikana: Meidät tavoittaa tarvittaessa numerosta
040 044 7588 / Niila ”Nokkis” Okkonen (tapahtuman johtaja).
Väijyterveisin PUVI, ILKI ja PPP

Varusteluettelon löydät alla olevasta tapahtumakirjeestä.