HEUREKA! – Sudenpentu ja seikkailijaleiri

Kreikkalainen Arkhimedes huudahti ”heureka!” astuttuaan kylpyyn ja huomattuaan, että veden pinta nousi. Tällöin hän ymmärsi yhtäkkiä, että syrjäytetyn veden tilavuus on sama kuin vedenpinnan alla olevan ruumiinosan tilavuus. Sanotaan että tämän keksittyään hän hyppäsi kylpyammeesta ja juoksi Syrakusan katuja pitkin nopeasti kertomaan miten kuninkaan Hieron II;n epäsäännöllisen muotoinen kruunun kultapitoisuus voitiin tätä ”heureka” oivallusta apuna käyttäen selvittää.

Mitähän tällä leirillä oivalletaan yhdessä ja saammeko oivalluksia miten voimme toimia yhdessä paremman huomisen hyväksi?

Heureka on Oulun alueen sudenpennuille ja seikkailijoille suunnattu kesän 2022 kohokohta. Paikkana Oulun seurakuntien Rokuan leirikeskuksen maastoleirialue.

Leiri järjestetään 10.-12.6.2022

Paljon erilaista tekemistä eri teemoista, iltaohjelmaa, kaverin kanssa supattelua, uintia, pelailua ja toivottavasti niitä heureka-oivalluksia!

Leirin hinta 35€ sis. vakuutus, bussikuljetus, ruoka, telttamajoitus, leirimerkki ja ohjelma

Ilmoittautuminen Kuksaan tämän linkin kautta 5.5.2022 mennessä

Leirikirje lähetetään ilmoittautuneille toukokuussa.

Lisätietoja saa lippukunnan yhteyshenkilö Kristo Heikkiseltä: kristo.heikkinen@partio.fi, 0417442447

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää leiriin liittyen, ota rohkeasti yhteyttä!

Perumissääntö:

Leiriläinen voi perua leirin ilman syytä seuraavasti:

  • Aiemmin kuin 14 vrk ennen leirin alkua, leirimaksua ei peritä.
  • Myöhemmin kuin 14vrk mutta viimeistään 48h ennen leirin alkua, leirimaksusta peritään 50% eli 17,50€.
  • Jos leiriläinen peruu osallistumisen myöhemmin kuin 48h ennen leirin alkua, leirin järjestäjällä on oikeus periä koko leirin hinta, tässä tapauksessa 35€.
  • Sairastapauksessa tulee toimittaa terveydenhoitajan tai lääkärin todistus lippukunnan yhteyshenkilö Kristolle. Tässä tapauksessa leirimaksua ei peritä.