Itsenäisyyspäivä ja lupauksenantojuhla

Tervetuloa mukaan Putaan Vilkkaiden perinteiseen itsenäisyyspäivän
lupauksenantojuhlaan!

Kokoonnumme Kyläkolon pihalle (Jokelantie 19) klo 15:00, jolloin alamme valmistautumaan tuttuun ja turvalliseen kynttiläkulkueeseen. Kulkue lähtee Kyläkolon pihalta klo 15:30 kohti Haukiputaan kirkkoa. Laskemmekynttilät kaatuneiden muistomerkille ja siirrymme kirkkoon hartaukseen. Hartaus alkaa kirkossa noin klo 16:15. Kirkon ollessa taustayhteisömme kaikkia pyydetään osallistumaan kirkkohartauteen, mutta jos kokee että tämä ei ole oma juttu niin nämä henkilöt ilmoittavat tästä vartionjohtajalleen, niin järjestämme heille viereisellä seurakuntakodilla vaihtoehtoista katsomusohjelmaa. Vanhemmat saavat myös osallistua kulkueeseen ja hartauteen/vaihtoehtoisohjelmaan.

Kirkkohartauden jälkeen siirrymme kaikki itsenäisyyspäivän viettoon seurakuntakodille lupauksenantoon ja joulukahveille. Tilaisuuden yhteydessä annetaan infoa tulevasta ja paljastetaan adventtikalenterimyyntikisan tulos, jolloin selviää, mitkä ryhmät voittavat herkkukorin! Tapahtuma loppuu klo 18-18.30 välillä.

Itsenäisyyspäivän juhlaan ovat tervetulleita kaikki partiolaiset ja kotijoukot. Lupauksenantotilaisuus on ainutkertainen tapahtuma, jossa uudet partiolaiset saavat partiohuivinsa. Pukeuduthan juhlan kunniaksi partiopaitaan, tai sen puuttuessa tummansinisiin vaatteisiin. MUISTA PARTIOHUIVI!

PS. Joulukahvitilaisuudessa on myytävänä partiopaitamerkkejä ja muuta partioaiheista tavaraa, vaikka joululahjaksi! Ota siis käteistä rahaa mukaan!

Jos tulee kysyttävää, olkaa yhteydessä tapahtuman johtajaan Jenni Sipilään 044 0667074 tai jenni.sipila76(at)gmail.com!