Itsenäisyyspäivän juhla 2023

Tervetuloa mukaan Putaan Vilkkaiden itsenäisyyspäivän juhlaan 6.12.2023!

Vietämme itsenäisyyspäivää lippukunnan perinteisillä juhlallisuuksilla, johon sisältyy soihtukulkue, hartaus, lupauksenanto, palkitsemisia sekä kahvittelua. Juhlaan ovat tervetulleita kaikki Putaan Vilkkaat sekä heidän läheiset. 

Aikataulu ja ohjeet: 

Kokoontuminen Kyläkolon pihalle (Jokelantie 19) 6.12. klo 15:00. Soihtukulkue lähtee Kyläkolon pihalta klo 15:30 kohti Haukiputaan kirkkoa ja siellä laskemme kynttilät kaatuneiden muistomerkille. Myös läheiset voivat halutessaan osallistua kulkueeseen. 

Hiljentymishetki alkaa noin klo 16.15. Voit valita osallistutko hengelliseen kirkkohartauteen kirkossa vai tunnustuksettomaan hiljentymiseen seurakuntakodilla. 

Hiljentymisen jälkeen siirrytään kaikki seurakuntakodille, jossa on kahvittelut, lupauksenanto sekä pientä ohjelmaa. Tapahtumassa myös mm. infoa tulevan juhlavuoden tapahtumista sekä kalenterimyynnin herkkukoripalkintojen jako. Lopettelemme tapahtuman klo 18-18.30 välillä. 

Lupauksenanto on ainutkertainen tapahtuma, jossa uudet partiolaiset saavat myös partiohuivinsa. Pukeuduthan juhlan kunniaksi partiopaitaan, tai sen puuttuessa tummansinisiin vaatteisiin. MUISTA PARTIOHUIVI! Kulkueeseen tulee pukeutua säänmukaisesti ja lämpimästi!

Lisäksi: Seurakuntakodilla voit ostaa kauden aikana ansaittuja merkkejä sekä merkkejä partiopaitaan. Ota siis käteistä mukaan! Voit myös myydä tai ostaa käytettyjä partioasusteita (partiopaitoja, -huppareita jne). Jos tuot myytävää, laita hinta ja maksutapa asusteeseen tarkasti, jotta ostaja osaa toimia oikein (esim omat yhteystiedot tai MobilePay -maksuohjeet). 

Tapahtumaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Eevaan  p. 050-3721068.

Artikkelikuva: Meeri Rasivirta / Suomen Partiolaiset