Juhlavuoden tapahtumia

Putaan Vilkkaat juhlistavat 50-vuotisjuhlavuotaan 2024. Vilkas juhlavuosi pitää sisällään upeita tapahtumia, kuten yhteisen juhlan, kesäleirin, sekä kaikille avoimen laavuseikkailun. Merkitse tapahtumat kalenteriisi ja hyppää mukaan juhlavuoden seikkailuun!

Juhlatilaisuus

Juhlavuosi lähtee käyntiin helmikuussa Putaan Vilkkaiden 50-vuotisjuhlalla. Lippukunnan yhteinen juhlatilaisuus järjestetään 17.2.

Laavuseikkailu

Laavuseikkailu 25.-26.5. on koko lippukunnan yhteinen ja myös yleisölle avoin tapahtuma, joka järjestetään Torpanmäellä sekä ohjelmaa on myös Haukiputaan eri laavuilla.

Kesäleiri

Lippukunnan juhlakesäleiri: Kohokohta järjestetään 1.-7.7. Hossan kansallispuistossa. Leiripaikalle järjestetään leirimaksuun sisältyvä yhteiskuljetus. Leirin hinta tulee tarkentumaan myöhemmin, mutta on koko viikolta (seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset) noin 70-90 euroa ja viikonloppu (sudenpennut ja perhepartiolaiset) 40-50 euroa.

Leirillä pääset seikkailulle vuosien läpi, kun rinkkaan on pakattu mukaan reippaasti iloista leirifiilistä ja aikaisempien leirien parhaat palat, tietysti yhdessäoloa unohtamatta. Tätä ikimuistoista leiriä ei kannata jättää välistä.

Kaikista tapahtumista lähetetään myöhemmin oma tiedote, joissa on tarkemmat tiedot tapahtumista. Pidätämme myös oikeuden muutoksiin.

Artikkelikuva: Aleksi Alavahtola