Partioon ilmoittautuminen kaudelle 2022

Hei Putaan Vilkkaat ja vanhemmat, sekä partiosta kiinnostuneet!

Syksy alkaa saapua ja kesäleireistä on toivuttu, joten on taas aika aloittaa uusi partiokausi!

Nykyiset jäsenet

Ilmoittautuminen partioon kaudelle 2022 – 2023 tapahtuu nykyisten jäsenten osalta jo tuttuun tapaan sähköisesti täyttämällä ilmoittautumislomake alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen tulee olla tehtynä viimeistään 25.8., jonka jälkeen muodostamme ryhmät tehtyjen ilmoittautumisten perusteella. Ilmoittautumalla ajoissa varmistat, että lapsesi mahtuu ryhmään mukaan! Johtajat ilmoittavat kokoontumisajat viimeistään 4.9. mennessä.

Vanhojen jäsenten ei tarvitse tulla paikalle ilmoittautumistilaisuuteen 17.8. klo 18 muutoin, paitsi 2007 ja 2008 syntyneiden toivomme tulevan paikalle heti alkusyksystä alkavan ryhmänohjaajakoulutuksen vuoksi (ilmoita mikäli et pääse).

Uudet jäsenet

Uusille jäsenille järjestämme ilmoittautumistilaisuuden Kyläkololla (Jokelantie 19) keskiviikkona 17.8. klo 18. He ilmoittautuvat eri kautta, ilmoittautumisohje liitteenä.

Lisätietoja

Tänä vuonna PuVilla on kova tarve sudenpentujen (7-9 vuotiaat) aikuisista johtajista, akeloista. Mikäli emme saa uusia johtajia, osa lapsista ei pysty jatkamaan/aloittamaan partiota. Mikäli yhtään kiinnostaa – tule mukaan! Sudenpennuille on vuosien myötä hyväksi hioutunut ohjelma ja jokainen uusi aikuinen saa parikseen kokeneen akelan.

p.s. Oulun kaupunki on päättänyt, että nykyinen Haukiputaan urheilukenttä kunnostetaan ja sen ympäristössä olevat rakennukset puretaan ja rakennetaan uusiksi 2024. Tämän myötä myös lähtölaskenta nykyiselle ihanalle Kyläkolollemme lienee alkanut. Tarkempia ajankohtia ei meillä ole vielä tiedossa, mutta alkavan kauden aikana alamme miettimään vaihtoehtoja uuden kolon suhteen. Toiveissamme olisi, että pystyisimme jopa rakentamaan lippukunnalle täysin uuden ja oman kolon jonnekin päin Haukipudasta. Tämä luonnollisesti tulisi vaatimaan koko lippukunnan osallistumista ja runsaasti talkootyötä ja varainhankintaa. Palaamme asiaan kuluvan kauden aikana. Olemme hyvin avoimia kaikenlaisille ideoille ja kuulemme mielellään, mikäli teillä on suhteita jotka voisivat koloprojektia tulla edistämään!