Partioviikko & Yrjönpäiväjuhla

Partioviikkoa vietetään 18.-24.4.2022, ja tällöin partio näkyy muuallakin kuin kolon seinien sisäpuolella! Laitathan rohkeasti partiohuivin kaulaan tai partiopaidan päälle kouluun ja töihin — nyt on upea tilaisuus houkutella kaveri mukaan partioon! Partioviikolla vietetään Yrjönpäivää ja partiolaisten kirkkopyhää.

Yrjönpäiväjuhla 23.4.

Tervetuloa Putaan Vilkkaiden perinteiseen Yrjönpäivänjuhlaan!

Yrjönpäivänä 23.4. juhlitaan Pyhää Yrjänää, partiolaisten suojelupyhimystä. Koko lippukunnan partiolaisten ja kotiväen yhteinen juhlatilaisuus järjestetään Kellon seurakuntatalolla lauantaina 23.4. klo 14-16. Ryhmien omat johtajat ilmoittavat, pidetäänkö partioviikolla lisäksi tavallisia koloiltoja.

Ohjelmassa legendaarinen Pyhän Yrjön näytelmä, kahvia ja mehua sekä partiolupauksen antotilaisuus! Mikäli sinulla ei ole vielä partiohuivia tai et ole vielä antanut partiolupausta uuteen ikäkauteen siirtymisen jälkeen, muistathan tulla paikalle. Lue lisää partiolupauksesta.

Juhlasta on mahdollisuus ostaa partiopaidasta puuttuvia merkkejä myyntipöydästä. Samoajat myös myyvät itse leipomia leivoksiaan varainkeruuna, joten kannattaa ottaa käteistä mukaan!

Juhlan kunniaksi pukeudutaan partiopaitaan ja tummansinisiin vaatteisiin, MUISTA PARTIOHUIVI.

Partiolaisten kirkkopyhä 24.4.

Partiolaisten kirkkopyhän kunniaksi osallistumme sunnuntaina 24.4. jumalanpalvelukseen Haukiputaan kirkossa. Jumalanpalvelus alkaa klo 10, ja sen jälkeen partiolaiset laskevat seppeleen sankarihaudoille. Jumalanpalvelukseen pukeudutaan partioasuun.

Mikäli jaat kuvia partioviikon tunnelmista, muistathan aihetunnisteet #putaanvilkkaat #partioscout #partioviikko

Artikkelikuva: https://fi.scoutwiki.org/Pyhä_Yrjö