Varusteilta

Partiolaisen varusteet leirille ja retkille –Toiminnallinen koko perheen lauma-/vartioilta maanantaina 25.4. KyläKololla.

Toimintapisteet auki klo 18.00-19.30 välisenä aikana, jolloin pisteitä voi kiertää omaan tahtiin oman huoltajan/aikuisen tai ryhmän kanssa.

Lauma-/vartioilta on suunnattu erityisesti sudenpentu- ja seikkailijaikäisille ja heidän huoltajilleen.

Partiotapahtumien leiri- ja retkikirjeiden varusteluettelossa usein lukee: ruokailuvälineet, makuualusta, makuupussi, puukko, sadevaatteet, rinkka tai reppu… Mutta mitä oikein tarkoittaa ruokailuvälineet, millainen on hyvä makuualusta ja -pussi, mihin saan nämä kaikki pakattua ja miten ylipäätään saan kaikki pysymään kuivana, jos sattuu sadekausi päälle juuri leirin aikana?

Nyt on hyvä tilaisuus päästä tutustumaan ja kuulemaan erilaisista varusteista ja saamaan hyvät vinkit kokeneilta partiolaisilta. Pääset myös harjoittelemaan tavaroiden pakkaamista ja pohtimaan käytännössä sitä, mitä oikeasti tarvitaan mukaan leireille tai retkille.

Illassa sudenpentujen mukana tulee olla aikuinen, joka auttaa myös jatkossa tavaroiden pakkaamisessa. Seikkailijat voivat myös tulla paikalle ilman aikuista, mutta myös seikkailijaikäisellä aikuisen on vielä hyvä auttaa pakkaamisissa, joten sen vuoksi ilta sopii myös heille!

Ilta toteutetaan ns. avoimet ovat tyylisenä ja tuona aikana on mahdollista kiertää toimintapisteitä omaan tahtiin. Toimintapisteitä on sekä sisällä että ulkona, joten varustauduthan säänmukaisesti.

Tervetuloa mukaan!