Adventtikalenteri

Joulu lähestyy, ja perinteinen partiolaisten adventtikalenteri on taas myynnissä.

Ostamalla partiolaisen adventtikalenterin, tuet lippukuntamme toimintaa. Adventtikalenterin myynti on lippukuntamme tärkein varainhankintakeino.

Partiolaisten adventtikalenterilla on pitkät perinteet. Ensimmäisen kerran kalentereita myytiin jo 1947, silloisen Suomen Partiotyttöjärjestön toimesta. Siitä lähtien kalenteri on kasvattanut suosiotaan suomalaisten kodeissa joulumieltä tuomassa.

Tämän vuoden adventtikalenterin on kuvittanut Ninka Reittu

Mistä voin ostaa kalenterin?

Kiertäviltä partiolaisilta

Monet PuVilaiset kiertävät myymässä kalentereita ”ovelta ovelle”.

Verkkokaupasta

Kalenterin voit tilata myös adventtikalenterin verkkokaupasta, ja osoittaa tuotot meidän lippukunnalle. Verkkokaupasta tilatessa hintan lisätään myös postikulut.

Partiolaisten adventtikalenteri täyttää tänä vuonna 75 vuotta!

Kololta

Kalenterin voi käydä ostamassa KyläKololtamme (Jokelantie 19) 20.11.2022 klo. 10-16 välisenä aikana. Muutoin voit soittaa tontuillemme, ja sopia kalenterin ostosta erikseen.

Paljonko kalenteri maksaa?

Tuottojen jakautuminen

Tänä vuonna kalenterin hinta on 10€.

Partiolaisten adventtikalenteri on hyväntekeväisyystuote. Myyntituotto käytetään kokonaisuudessaan partiotoiminnan hyväksi ja lippukunta saa siitä suurimman osan. Kalentereiden myynti on arvonlisäverovapaata varainhankintaa.

Kalenterimyynnin yhteystiedot

Nokkis tonttuPaavo tonttu
p. 0400447588p. 0452069277

Myyjille

Hei sinä PuVilainen! Tietoa kalenterin myynnistä löydät kotiväkitiedotteesta, ryhmäsi johtajilta, taikka tontuiltamme. Tsemppiä myyntiin ja tonttumerkin hankintaan!