Lippukunta

Putaan Vilkkaat (PuVi) on Haukiputaan alueella toimiva partiolippukunta, joka on perustettu 1974. Putaan Vilkkaissa on noin 120 jäsentä ja toimintaa kaikissa partio-ohjelman ikäkausissa. 2020 alkaen olemme ottaneet osaksi toimintaamme myös perhepartion alle kouluikäisille.

Lippukunnallamme on kaksi kokoontumispaikkaa. Kyläkolo kirkonkylällä ja retkikäytössä Kivikolo Kiviniemen satamassa. Tutustu kokoontumispaikkoihimme.

Taustayhteisönämme toimii Haukiputaan seurakunta sekä Lions Club Haukipudas-Kello.

Toimintamme alkaa syksyisin elokuun puolivälissä järjestettävällä ilmoittautumistilaisuudella, jonka jälkeen johtavat kokoontuvat Joviaaliin suunnittelemaan tulevan kauden toimintaa. Lippukuntamme perinteisiin vuosittaisiin tapahtumiin kuuluu koko lippukunnan syysretki Häijy-Väijy Pyhäinpäiväviikonloppuna lipunryöstöä pelaten, itsenäisyyspäivän soihtukulkue ja lupauksenantojuhla, Muistelemispäivän juhla 22.2. sekä partiolaisten suojeluspyhimyksen, Pyhän Yrjänän kunniaksi Yrjönpäivänjuhla 23.4. osana partioviikkoa. Lippukunnan oman kesäleirin järjestämme keskimäärin joka toinen vuosi kun ei ole piiri- tai suurleirejä. Lisäksi kaikissa ikäkausissa järjestetään säännöllisesti 2-4 retkeä kauden aikana.

PuVissa meillä on aktiivinen johtajisto ja otamme mielellään mukaan toimintaan myös uusia aikuisia! Meillä aikuiset toimivat sudenpentujen johtajina, hallituksessa ja monenlaisissa luottamustehtävissä. Seikkailijoita ja tarpojia johtavat samoaja – ja vaeltajaikäiset nuoret.